1 Mart 2012 Perşembe

Rezil Külkedisi

     Hiçbir şey olmamış gibi okuldan gelirken annem balkondan bağırdı. Neymiş çamaşırlar alt kata düşmüş onları alacakmış iyi dedim hadi alıyım. Kapıya geldim her şey normaldi sonra kapıyı alt komşumuzun oğlu açtı buraya kadar hala normal sonra evde tek olduğunu ve annesini gelmeyeceğini söyledi.
    Ben gayet masum bir şekilde balkonunuza çamaşır düşmüş onları alabilir miyim dedim çocuk samimiyetle tabii ki buyur geç al dedi. her şey hala normaldi kapıyı açta bana ve sonra bir baktım ki (anormallik başlıyor.) Düşen çamaşırlar benim pek değerli rengarenk üzerinde çeşitli -kiss me! gibi ifadelerin olduğu playboy resimleri olan donlarım. Önce sıcak bastı sonra terlemeye başladım ve utançtan yüzüm kıpkırmızı oldu.
     Kendimi menopoza girmiş kadınlar gibi hissettim sarıldım iç çamaşırlarıma tam çocuğa teşekkür edecekken ve görmedi diye sevinirken çocuk odadan çıkıp kapıyı açmaya geldi ve elimdekileri gördü o an hayatımın en kötü geçen anıydı ölsem daha iyiydi.
Çocuğu bazen dışarı da falan görüyorum selam vermek şöyle dursun yüzüne bile bakamıyorum. Bazende apartman kapısını açıyor bana. Çok kötü şeyler düşünüyorum o sırada.

6 yorum:

  1. ahah boyle bir durumun maskülen modu basıme gelmişti benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahah o an yerde bi yarık açılsın diye dua etmişsindir sen de benim gibi.

      Sil
  2. arada bir ortaya çıksana, görünsene.
    :)

    YanıtlaSil
  3. Öyle yapmaya çalışıorm

    YanıtlaSil
  4. valla sen o an ne düşündüğünü bırakıp da , çocuğun ne düşündüğünü düşün bi ara =)=)

    YanıtlaSil
  5. haklısın tatlım ama o sırada benim duygularım o kadar yoğundu ki onu düşünmeye vaktim kalmadı.

    YanıtlaSil

kimleri görüyorum :) hoş geldin nerelerdeydin ayağına bi sıcak su dökmeli. :)