1 Eylül 2011 Perşembe

Miribaaa

Yine ben evet. Utanmadan, sıkılmadan geliyorum yine buraya içimi dökmeye. Tamam baştan söyleyim hiç okumayın çok kötü yazıcam. Çünkü ne yazmak istediğimi bilmiyorum sadece saçmalayacağım bir şeyler.

    Bayram çok eğlenceli geçti. Tamda o anlatılan eski bayramlar gibi bol şenlikli, kalabalıklı, sevilenlerle. Köy bana hep sıkıcı bir yer olarak gelirde ama değilmiş. Hele o yaşlı teyzeciklerim pek bir sevdiler beni. Biraz farklı geldim onlara ojeli ojeli ama olsun sevdiler.

    Birde piknik yapmışız ki sormayın bayramın tadını o anda çıkardığımı anladım işte. Hele tonton amcamın yaptığı ızgaranın tadı hala damağımda. Voleybol oynamayı biraz fazla abarttığımın şu an farkına varıyorum kollarım bacaklarım ağrıdan kopuyor. Ama olsun anneler anlatır ya hani eskiden şöyle olmuştu böyle olmuştu diye benim de anlatacağım güzel bir bayramım oldu. Sizinde güzel geçniştir inşallah.

     Şu sıralar bir araba merakım var ki sormayın. Bütün markalar ezberimde. Alırsak eğer Opel Astra istiyorum. Bakalım inşallah alırızda kurtulurlar çenemden :D

    Neyse tamam anladım ağrıttım başınızı yetti dediniz hepiniz. Birde şarkısı olmalı bu yazının :D Şöyle buyrun :)

5 yorum:

  1. ne hoş yazı :)
    bu bayram ne çok kişinin eğlenceli geçmiş bayramı, sevindirici bi durum ^_^

    YanıtlaSil
  2. aaa bende unutuldum sanmıştım teşekkür ederim :) evet bu bayram pek şikayet eden yok seninde eğlenceli geçmiştir inşallah :)

    YanıtlaSil
  3. mismiş ki ^^ Foto da pek şirin.

    YanıtlaSil

kimleri görüyorum :) hoş geldin nerelerdeydin ayağına bi sıcak su dökmeli. :)