27 Mart 2012 Salı

Mektup Arkadaşıma

Aslında bu yazıyı mektubum ulaşınca yazacaktım ama sabredemedim. O yüzden bana yine katlanmak zorundasınız. Tabii isteyen okumasın.

İlk mektup arkadaşımın adı Canan'dı üç mektuptan sonra kıza Canan Yaka demeye başlamıştım bana bir daha mektup yazmadı. Küsmüş olduk galiba :) Nasıl bir insansam artık. Nasıl bir iticiliğe sahipsem bazı insanlar bana dayanamıyorlar. Ama nedense arkadaşlıklarım genelde çok uzun sürer. Cana yakın biri olduğum için çabuk arkadaş edinirim. Hiç sıkıntı olmaz benim için ama ben insanlara artık arkadaşlık evresinde güvenemiyorum. Ve bir insana dostum diyebilmem için en az iki yıl üç yıl geçirmek gerekiyor tecürübelerime göre. Ama konumuz mektup.

Sevgili Hollybir yazı yazmıştı gelecekte ki mektup arkadaşına bende bir mektup arkadaşı arayışında olduğum için ona mektup arkadaşı olmayı teklif ettim ve o da kabul etti. İlk mektubu bugün postaladım ve artık resmi olarak mektup arkadaşıyız. mektubu çabucak yollamak istediğim için ona yolladığım küçük hediyeler kendimden oldu hep ama bir daha ki mektubum için şimdiden hediye arayışına girdim diyebilirim. En azından ne alacağımı düşündüm. Ama inşallah bu hediyelerimi de sever.

Neyse blogcanlarım sizleri çok sıkmadan zirvede bırakmak lazım.
Hoşçakalın:)

2 yorum:

  1. Benim ilk mektup arkadaşımsın mektubu bekliyorum ulaşır ulaşmaz hediyelerinle mektubunu yollayacağım. Çok keyifli cidden iyi ki mektup arkadaşı olduk canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de iyi ki olduk. Benim de ilk sayılır aslında.

      Sil

kimleri görüyorum :) hoş geldin nerelerdeydin ayağına bi sıcak su dökmeli. :)