1 Nisan 2012 Pazar

Eksilerek Çoğalmak

Eksilerek çoğalır insanoğlu. Eksilmek sadece ölüme karşılık gelmez benim lügatımda. Yaraya tuz basmak isteyen kişilere göz yumamam asla. Umursamam çoğu kez bu sefer de olduğu gibi. Ve hayat kendini üniversite sınavına indirgeyecek kadar kısada değildir. Tamam yoğunlaşman gerekir fakat bunun için insanları üzmek, kırmak yersiz olduğu kadar gereksizdir.

Hayat bir sınava heyecanlanıp kalp krizi geçirebileceğin. Yıllar boyunca beklediğin gün geldiğinde bazen düşüp bayılabileceğin kadar önemli değil. Önemli olan sensin senin nerede mutlu olduğun vs. de değil mutluluğun.

Çok istediğin hayalerini kurduğun bir şey kendi çaban olmadan gerçekleştiğinde çok değersizdir ya hani gözünde.İşte hayatta tam bu kadar değersiz. Değerli olan ve hayatı değerli kılanda sensin. Sen olmasan bu dünyanın anlamı yok ademoğlu.

Hayatı geçmişin ve geleceğinle yaşamayı bırak artık önemli olan sensin ve senin için önemli olan şu an. Beş dakika sonrası için garanti veremediğin gibi beş dakika önceki eylemini de ne inkar etme şansın var ne de çok istesende geri alabilme şansın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kimleri görüyorum :) hoş geldin nerelerdeydin ayağına bi sıcak su dökmeli. :)