14 Mart 2011 Pazartesi

Açılsın artık bloglar:( puff

 İçimdeki yazma aşkı blogun kapandığı andan itibaren coşmuştu. Yazamayacaktım onun için aklıma sürekli bir şeyler geliyordu hepsini yazamasamda not aldım. Artık her gün teker teker yayınlarım. Neyse şimdi önce ne badireler anlattığımı yazayım.
     
      Bahsettiğim biri vardı önceki yazılarımda o demiştim ona. O iş olmadı başlamadan bitti. Hani diyorlar ya gözden ırak olan gönüldende ırak olur. Bu sözün doğru olduğunu anladım geç olmadan. Zararın neresinden dönersen kardır. Aşka zaten inanmayan birisiyim. Son yaşadığım şeyler de bu görüşümü kanıtladı bana.

     Zaten sınava az kaldığı için kendimi tamamen ders çalışmaya, test çözmeye adadım. Hedefim Boğaziçi Üniversitesi. Kağıtlara renkli renkli yazdım resimlerini buldum odamdaki kocaman Marilyn Monroe posterini bile kaldırıp yerine Üniversitenin resmini yapıştırdım. Resimleri gördükçe çalışma azmi hissediyorum.Dersanedeki son sınavlarda çok iyi derece yapmaya başladım.Ama hala bedenime korku hakim.

     Rehber hocamın zorla yaptırdığı programa uymaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. Ufak bi hesap yaparsak
 Günde:
  7 saat okul
  5 saat çalışma test vs.
  8 saat uyuma
  2 saat TV, kitap okuma İnternet
+ 1 saat okula git gel
________________
23 saat

      Bu minnak hesabıma göre bir günde kendime ayırabileceğim vakit sadece bir saat. Hafta sonu zaten arkadaşlarım yakamı bırakmıyor. Bu durumdan şikayetçi değilim.Hem zaten bu programa bir insanın uyabilmesi bence olanaksız. Beyse bunları zaten sürekli düşünmekten beynimi yiyip bitirdim. Sanırım bugünlük bu kadar yeter.

4 yorum:

  1. ve niyayet açıldı bloglarımız... :)

    YanıtlaSil
  2. Evet nihayet açıldı:):):)

    YanıtlaSil
  3. Nedense hiç rehbetlere falan gitmedim bana program verin diye. Zorla program verenler oldu ama amaçlarına ulaşamadılar. :P

    İş hayatına başlayınca o 1 saatin bile kalmayabiliyor üstüne uyku için ayrılan 8 saatten de yiyebiliyorsun. :)

    Buna da şükür demek lazım...

    YanıtlaSil
  4. Zaten bende zorlandım bu program işi için. Ama benimkiler azda olsa amaçlarına ulaşıyo sayılırlar. O iş hayatım keşke benimde başlasa ben daha az uyumaya razıyım:)

    YanıtlaSil

kimleri görüyorum :) hoş geldin nerelerdeydin ayağına bi sıcak su dökmeli. :)