19 Mayıs 2011 Perşembe

FIRAT'IM SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ...

     Canım arkadaşım, eşi benzeri olmayan insan, sen gittiğinden beri hayat çok kötü oldu. Hep kolaya kaçarın bilirim ama keşke bu sefer yapmasaydın. Sen bizi bırakalı bir hafta oldu. Kardeşim bir haftadır hep aklımızdasın. Bütün arkadaşların seni çok seviyormuş. Biliyorum sen bizi bir yerlerden izliyorsun. Hatta şu an "lan ne kadar çok ağladın ben artık yokum diye... Lan madem beni bu kadar seviyordun da niye her şey bitmeden önce söylemedin köpek." dediğini duyar gibiyim.Arkandan çok şey konuşuluyor arkadaşım ama korkma ben onları susturuyorum. Seni orda bırakıp gelmek çok zor oldu. Hele otopsiden gelmeni beklediğim an çok isyan ettim gitmene. Sana çok kızgınım. Neden böyle bırakıp gittin bizi. Sana hiç yakıştıramadım. Hani piknik yaparken yanımıza gelip "okullarkapanınca bir daha yapcaz taam mı?" demiştin. Ne çabuk vazgeçtin.

       Hani bana biraz kilo ver cillop gibi olacan diyordun yaa beni şimdi bi görsen keşke.Sayende bir haftadır diyetteyim.Arkadaşım şimdiden seni çok özledim. Sayende çok şey öğrendim. Keşke sen gitmeseydin de ben gitseydim ne olurdu sanki hem o zaman bu kadar çok insanda üzülmezdi.

      Senden sonra o düştüğün kaleyi kapattırma girişimlerine başladık sana mezar oldu başkasına olmayacak inşallah. Artık hiç kimsenin oraya çıkmasına izin vermiyorum.
FIRAT'ım seni hiç unutmayacağız. Biz bir gün arkadaşlarımızla ayrılsakta sen her birimizin yanında, içinde olacaksın.



         Seni orada bırakıp gelmek kadar acı vermemişti hiçbir şey.

                                                             FIRAT'IM SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ...

5 yorum:

  1. Allah kolaylık versin sindirella :S

    YanıtlaSil
  2. Sindirelle bir sakincasi yoksa ne oldugu ögrenebilirmiyim. Nasil bir kazaydi bu? Acikcasi merak ettim :( Basiniz sagolsun :(

    YanıtlaSil
  3. @Nesliice: Yaa güya turistik olan bir kale var. Arkadaşım ordan düştü. Ve hayatını kaybetti. Israrla o kale kapatılmadı. Hayat dolu biriydi. yediremiyorum kendime...

    YanıtlaSil

kimleri görüyorum :) hoş geldin nerelerdeydin ayağına bi sıcak su dökmeli. :)