23 Nisan 2011 Cumartesi

KÜÇÜK DARGINLIKLAR

    Odamı topladım, ödevimi yaptım, azcık gezdim,eve geldim, yemeğimi yedim, kahve mi yaptım, hafif müzik açtım geçtim bilsiyarın başına yazı yazmamı engelleyecek hiçbir şey kalmadı.Eeee başlayalım madem.

   Çok sevdiği arkadaşları vardır ya hani insanların. Canım derken içten söylediği. Kaybetmek istemediği hatta hep yan yana olmak istediği ve çoğu zaman yan yana olduğu. İşte bazen bu arkadaşlarıyla tartışır. Belki de aralarında ki sorunun ne olduğunu bile bilmeden küser birbirlerini üzerler. Etraflarında ki diğer arkadaşları sorun ne diye sorduklarında farklı cevaplar bile verebilirler. Ama aslında iki tarafta tam küsememiştir dostuna hep bir gülümseme bekleyerek bakarlar gözlerine kimi zaman gülümserler kimi zaman kafalarını çaviriverirler. Birisi hayatında hiç özür dilememiş diğeri egolarına yenik düşmüş.

    Ne olursa olsun gerçek dostluk yolunda yaşanan bir şeydir buda. Belki hiç konuşmayacaklar, yıllar sonra karşılaştıklarında sarılacaklar birbirlerine özlemlerini anlatacaklar. Belki de dayanamayacak barışacaklar.

    Zaman gösterecek...

2 yorum:

  1. hay allah.
    git konuş işte.
    yapma ego.
    özür de dileme.
    ama bi girişim yap.
    ama bitmişse de bitmiştir di mi.
    bitme zamanı gelmiştir.
    :)

    YanıtlaSil
  2. Onunda benimle aynı şeyleri yaşadığını farkedince aradım konuştum. Ne o egosuna yenildi ne ben özür diledim. Allahtan bitmedi:)

    YanıtlaSil

kimleri görüyorum :) hoş geldin nerelerdeydin ayağına bi sıcak su dökmeli. :)